Visma Addo Support

Frequently Asked Questions

How do I create a template?

En skabelon er de indstillinger der styrer forsendelsen (Transaktionen). Det betyder at der kan oprettes skabeloner, hvor der er faste dokumenter, faste underskrivere og en forudbestemt underskriftsmetode. Disse indstillinger er forudbestemte, men disse kan stadig ændres.

I Visma Addo er det muligt at oprette alle de skabeloner, som i måtte have brug for. Dette vil give mulighed for at have skabeloner til alle situationer og sikrer bedre og kortere arbejdsgange.

For at oprette skabeloner er det først og fremmest vigtigt at brugeren har administrator rettigheder. Skabelon indstillingerne tilgås ved at klikke på indstillingerne oppe i højre hjørne på tandhjulet. Herefter vælges ”Skabeloner” i fanen til venstre. Når der er klikket på skabeloner, er det muligt at redigere i nuværende skabeloner eller oprette en ny. Alle funktioner i Addo er baseret på skabeloner, så ved oprettelse af en ny skabelon skal der først vælges hvilke type skabelon der er ønsket. forsendelsesskabeloner indkludere skabeloner til et normalt underskriftsflow, en sikker filoverførsel, eller til afsendelse af Addo Forms.

Hvad er Addo forms?

Addo forms er et værktøj, der giver mulighed for at bygge digitale blanketter. Disse blanketter kan bygges, således respondenterne kan besvare med data via. Tjekbokse, tekstfelter eller upload af billede/dokumentation. Når dataen er udfyldt konverteres den digitale blanket til en PDF fil, der herefter underskrives med Visma Addo.

Hvordan håndterer jeg andre brugere på min konto?

For at tilføje flere brugere på jeres konto, skal en bruger med administratorrettigheder tilgå indstillingerne og vælge ”Brugere” i fanen til venstre. Du finder indstillingerne ved at trykke på tandhjulet i højre hjørne.

Når der klikkes på ”Brugere” vil der være mulighed for at tilføje nye brugere. Slette eksisterende eller tilrette en brugers oplysninger.

Hvad gør jeg når min transaktion fejler?

If a transaction has status ”failed” in the Visma Addo overview you have some options to check the reason yourself. Click on the failed transaction and click on ”activity log”. Here you will in most cases be able to see the reason. If you don't find the reason please contact our support by using the ”contact us” form on the page.

Hvordan sender jeg dokumenter til e-Boks?

I Visma Addo er det muligt at sende notifikationer og underskrevne dokumenter i e-Boks. Dette kræver dog en separat oprettelse. Er jeres konto endnu ikke sat op til e-Boks, så kontakt venligst vores support for hjælp. E-Boks koster 3000,-kr. i oprettelse og ekstra credits. Antal credit varierer alt efter størrelsen på dokumentet. I de fleste tilfælde omkring 0,2 credits.

Når e-Boks integrationen er oprettet og aktiveret på jeres konto, skal det tilvælges under ”notifikationer” og ”Send kvittering”. Dette kan gøres på selve forsendelsesskabelonen eller blot når der tilføjes en modtager.

Kontakt Os

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Sat / Sun
Closed